Cream of mushroom soup | Крем-суп из шампиньонов
Описание
For more detailed recipes, please click on the down below
Описание рецепта под видео
Ingredients:
200 g button mushrooms
1 onion
1-2 cloves of garlic, minced
1 tbs vegetable oil
25 g butter
1 tbs flour
80 g heavy cream
350 ml water
salt and pepper to taste
1. Prepare all ingredients
2. Heat a pan over a medium high heat.
3. Add vegetable oil and add onion with garlic. Fry about 2 minutes until the onion turns golden.
4. Add mushrooms and a pinch of salt. Fry for 8-10 minutes.
5. Add flour, mix well, then add hot water. Cook until water boils.
6. Transfer mushrooms in the pot. Add butter and heavy cream. Cook it in a low heat 5 minutes.
7. Transfer soup to a blender and puree on high speed until smooth and thick.
8. Return soup to pot. Season with salt and pepper.
Ингредиенты:
200 гр шампиньонов
1 луковица
1-2 зубчика чеснока
1 ст.л. растительного масла
25 гр. сливочного масла
1 ст.л. муки
80 гр. сливок
350 мл воды
соль, перец по вкусу
1. Подготовьте все ингредиенты
2. Разогрейте сковороду на средне-сильном огне
3. Добавьте растительное масло, затем лук и чеснок. Жарить около 2 мин, пока лук не станет золотистым
4. Добавьте шампиньоны и щепотку соли. Жарить около 8-10 мин
5. Добавьте муку, хорошо перемешайте, затем добавьте горячую воду. Готовьте до тех пор, пока вода не закипит
6. Переложите грибы в кастрюлю. Добавьте сливочное масло и сливки. Готовьте на маленьком огне 5 минут
7. Переместите суп в блендер и доведите его до состояния пюре
8. Перелейте суп обратно в кастрюлю, посолите и поперчите по вкусу
Thank you for watching ♥
Спасибо за просмотр ♥