EZIDICH NACIONAL FOOD - CHORBA DANY//CHORBA MDJT
Описание
#EZIDICH#NACIONAL#FOOD#
ДРУЗЬЯ С ПРАЗДНИКОМ ВАС, ВСЕХ БЛАГ ВАМ ЖЕЛАЮ!!!
ВО ВРЕМЯ ПРАЗДНИКА КЛОЧА САРЕ САЛЕ, НАШИ ПРЕДКИ ВАРИЛИ НАШИ НАЦИОНАЛЬНЫЕ БЛЮДО ИЗ КРУП, В ЭТИ ДНИ НЕ ЕЛИ МЯСНЫЕ БЛЮДО.
FRIENDS, HAPPY HOLIDAY TO YOU, I WISH YOU ALL THE BEST!!!
DURING THE HOLIDAY CLOCHE SARAH FAT , OUR ANCESTORS COOKED OUR NATIONAL DISH OF CEREALS, THESE DAYS NOT EATEN A MEAT DISH.
СЕГОДНЯ ПРЕДЛАГАЮ НА ВАШЕ ВНИМАНИЯ СУП-ДАНУ, ИЛИ ЧОРБА МДЖТ, ОЧЕНЬ ВКУСНОЕ И ПОЛЕЗНОЕ!
TODAY I OFFER TO YOUR ATTENTION SOUP-DANA, OR CHORBA MJT, VERY TASTY AND HEALTHY!
РЕЦЕПТ БЛЮДО ЧОРБА ДАНУ - МДЖТ:
- 500 ГРАМ - ФАСОЛЬ ОТВАРНАЯ
- 200 - 300 ГРАМ - КРУПА ПШЕНИЧНАЯ ОТВАРНАЯ
- 1 ШТУК - ЛУК
- 1 ШТУК - КАРТОФЕЛЬ
- 3 -3,5 ЛИТРА - ВОДЫ КИПЯЧЕНОЙ
- 70 ГРАМ - СЛИВОЧНОЕ МАСЛА
- 2-3 СТОЛОВЫЕ ЛОЖКИ - МУКИ
- 1 СТОЛОВАЯ ЛОЖКА - РАСТИТЕЛЬНОЕ МАСЛА
- 1 ЧАЙНАЯ ЛОЖКА - ПАПРИКА
- 1/2 ОСТРЫЙ ПЕРЕЦ
- СОЛЬ - ПО ВКУСУ
- СУШЕНЫЙ ЧАБРЕЦ - 1 ЧАЙНАЯ ЛОЖКА
- 2 ШТУКИ ЛАВРОВОГО ЛИСТА
RECIPE DISH CHORBA DANU-MJT:
- 500 GRAMS- BOILED BEANS
- 200-300 GRAMS- BOILED WHEAT GROATS
- 1 PIECE - ONION
- 1 PIECE-POTATOES
- 3 -3,5 LITERS OF BOILED WATER
- 70 GRAMS-BUTTER
- 2-3 TABLESPOONS-FLOUR
- 1 TABLESPOON-VEGETABLE OIL
- 1 TEASPOON-PAPRIKA
- 1/2 HOT PEPPER
- SALT-TO TASTE
- DRIED THYME - 1 TEASPOON
- 2 PIECES OF BAY LEAF
ЛУК МОЖНО НАРЕЗАТЬ МЕЛКО, МОЖНО ЦЕЛИКОМ ВАРИТ, ВСЕ ПОЖЕЛАНИЮ.
ONIONS CAN BE CUT INTO SMALL PIECES , YOU CAN COOK THEM WHOLE, AS DESIRED.
МАСЛО И МУКУ ПОЖАРИТЬ НА ОЧЕНЬ МЕДЛЕННОМ ОГНЕ, ПОСТОЯННО ПЕРЕМЕШИВАЯ.
FRY THE BUTTER AND FLOUR OVER A VERY LOW HEAT, STIRRING CONSTANTLY.
СУП ВАРИТСЯ ОТ 15 ДО 20 МИНУТ, КАК КАРТОФЕЛЬ СВАРИТСЯ, СУП ГОТОВО!
ПРИЯТНО ВАМ АППЕТИТА!!!
THE SOUP IS COOKED FOR 15 TO 20 MINUTES, AS SOON AS THE POTATOES ARE COOKED, THE SOUP IS READY!
ENJOY YOUR APPETITE!!!