LUDILO OD RUČKA-Sataraš iz rerne sa piletinom/CIGANSKI ĐUVEČ!!Neodoljivog ukusa!!
Описание
Dobro jutro dragi prijatelji poštovane domaćice i domaćini.Ako ste neko ko voli da isproba i kuhinju drugih naroda onda ste na pravom kanalu.Upoznajući njihovu kuhinju upoznajete i same ljude.Danas vam prezentujem jedan neobični đuveč koji verujem mnogi od vas nisu probali.Ciganski đuveč ili kako bi ga mi možda nazvali sataraš iz rerne je verujte jedno savršeno jelo idealno za letnje dane.Ja sam ga malo prilagodila mojim ukućanima odnosno izbacila papričice koji je glavni sastojak u ovom receptu.Za one koji vole ljuto originalni recept je koliko stavite paprika toliko i papričica.Ali i ovako verujem da će vam se garant dopasti.Zato ne propustite ovaj recept već ga isprobajte i nećete se pokajati.
#novo#ciganski#đuveč
SASTOJCI
1kg.pilećih bataka i karabataka
3 glavice luka
3 veća paradajza
3 bela luka
100gr.pirinča
3kg.paprika
1 veća šargarepa
Ulje,so,suvi začin,biber.
Peći u zagrejanoj rerni na 200c/25min.
linkovi
https://www.facebook.com/Artfood-1819...
https://www.instagram.com/artfood.rs/...
FUNGO JUG d.o.o.
Office: Ucitelja Josifa 1/6. 16000 Leskovac Serbia
tel: +38116241940 fax: +38116601467
Processing: Cukljenik 16203 Vucje Serbia
tel/fax: +38116794831
skype:fungo_jug
www.fungojug.com
Mladost sajt: http://mladostle.com/
Mladost FB: https://www.facebook.com/mladostle/
Mlekara sajt: http://mlekaraleskovac.rs/
Mlekara FB:https://www.facebook.com/mlekaraL
Good morning, dear friends, dear housewives and hosts. If you are someone who likes to try the cuisine of other nations, then you are on the right channel. By getting to know their cuisine, you meet the people themselves. or as you might call it sataraš from the oven, believe me, it is a perfect dish ideal for summer days. and paprika. But I still believe that you will like the guarantor. So don't miss this recipe, but try it and you won't regret it.
# new # gypsy # đuveč
COMPONENTS
1 kg
3 onions
3 larger tomatoes
3 garlic
100g of rice
3kg.paprika
1 carrot
Oil, salt, dry spice, pepper.
Bake in a preheated oven at 200c / 25min.
Доброе утро, дорогие друзья, дорогие домохозяйки и хозяева. Если вы любите пробовать кухню других народов, то вы на правильном пути. Познакомившись с их кухней, вы познакомитесь с самими людьми. или, как вы могли бы назвать это сатараш из духовки, поверьте мне, это идеальное блюдо, идеально подходящее для летних дней. Я немного приспособил его для своей семьи, то есть я выбросил перец, который является основным ингредиентом в этом рецепте. Для тех, кто любит горячее, оригинальный рецепт такой же, как и паприка и паприка. Но я все еще верю, что вам понравится гарант. Так что не пропустите этот рецепт, но попробуйте его, и вы не пожалеете об этом.
# новый # цыган # đuveč
СОСТАВНЫЕ ЧАСТИ
1 кг
3 лука
3 больших помидора
3 чеснока
100 г риса
3kg.paprika
1 большая морковь
Масло, соль, сухая специя, перец.
Выпекать в предварительно разогретой духовке при температуре 200 ° С / 25 мин.